RAMATUELLE

4 Saloane de evenimente capacitate  100 – 450 locuri

Saloanele de Evenimente by Ramatuelle Concept, se intind pe o suprafata imensa, de peste 80.000 mp. Ramatuelle Concept reprezinta un adevarat spectacol arhitectural, unde elementele naturale sunt intr-o comuniune desavârsita cu arhitectura si designul. In interiorul spatiului generos veti putea crea amintiri de neuitat, fiind potrivit pentru organizare de aniversari, intalniri corporate sau cel mai important eveniment din viata unei persoane, propria nunta.
Cadrul natural, infrumusetat de lac, imbratiseaza constructiile grandioase existente si va invita sa pasiti intr-o lume a rafinamentului si elegantei desavarsite.

SALOANE DE EVENIMENTE

SALON GRANDUELLE – 200 LOCURI
Ii vei oferi evenimentului tau un aer sofisticat, prin alegerea acestei sali deosebite, iar cu fiecare pas se va contura o scena cu experiente deosebite, cu pana la 200 de invitati. Granduelle ofera o experienta exclusivista gratie atmosferei unice, arhitecturii inedite, zonei de promenada si privelistii asupra lacului si a piscinei infinity. Dispune de o terasa exterioara care completeaza capacitatea salonului cu inca 270 de locuri.

SALON DE EVENIMENTE NOUVELLE – 250 LOCURI
Un salon ce inspira visuri si stârneste incantare la fiecare privire. Aici evenimentele de pana la 250 de invitati devin povesti memorabile, cu succes garantat.

SALON CHANTELLE – 350 LOCURI
Cu un aer irezistibil, Chantelle invaluie in magie dorintele si reprezinta cu succes premisa unui eveniment reusit, devenind inspiratie pentru 350 de invitati, care vor fi vrajiti de atmosfera cosmopolita a salii.

SALON DE EVENIMENTE AMOURELLE – 450 LOCURI
Eleganta si fermecatoare, Amourelle impresioneaza prin detalii rafinate si este gazda primitoare pentru evenimente corporate de pana la 450 de invitati.

Recomandat pentru:
– conferinte
– lansari de produs
– petreceri corporate – prezentari de moda
– expozitii
– seminarii
– targuri
– gale

SALON GRANDUELLE - 200 LOCURI

SALON NOUVELLE - 250 LOCURI

SALON CHANTELLE - 350 LOCURI

SALON AMOURELLE - 450 LOCURI

Foto exterior

Ramatuelle Ballroom revelion Ploiesti
CAPACITATE

100 - 450 locuri

NUNTA DE LA

BOTEZ DE LA

CONTACTEAZA-NE

VREI SA PRIMESTI OFERTA DE LA TOATE LOCATIILE?

Organizezi nunta, botez, cununie sau alt eveniment?

completeaza formularul si vei primi ofertele partenerilor locatiievenimente.ro