EMPIRE EVENTS - BALLROOM

ADRESA

Str. Popa Lazar, nr. 5-25, sector 2, Bucuresti

ZONA

Obor

REZERVARI

0727745589

DESPRE EMPIRE EVENTS

SALOANE DE EVENIMENTE

Saloanele somptuoase si in acelasi timp calde, primitoare, au fost proiectate de un arhitect , astfel ca, incepand de la luminile calde, pana la cele mai mici detalii, ambientul este unul elegant si sofisticat fara a fi opulent.
Empire Events va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente pe strada Popa Lazar (la 2 minute de Primaria sector 2):

– Salon Empire capacitate maxima 250 locuri
– Salon de evenimente Regal capacitate maxima 150 locuri
– Salon Venetian capacitate maxima 220 locuri
– Templul lui Dionysos capacitate maxima 170 locuri

si SALON MARBLE capacitate 150 locuri – zona Mall Vitan!

Vrei sa organizezi un Eveniment?
Contacteaza-ne on line!

Vrei sa organizezi un Eveniment? Contacteaza-ne on line!

[wpforms id=”2293″]

FOTO SALON VENETIAN

FOTO SALON EMPIRE

FOTO TEMPLUL LUI DIONYSOS

FOTO SALON REGAL

MENIURI DE NUNTA

69 euro – salon MARBLE
74 euro – Salon REGAL, TEMPLUL LUI DIONYSOS, VENETIAN
77 euro – Salon EMPIRE

PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos
Aranjamente de fructe proaspete de sezon
Maxi mix si alune

GUSTARE
Frigaruie cu Rosii Chery Mozzarela – 50 gr
Grisina Infasurata cu Jambon – 50 gr
Salata de Telina cu Pui – 50 gr
Tortilia cu Salam si Crema de Branza – 50 gr
Vol-a-Vent cu Sunca si Cascaval – 50 gr
Chiftelute de Pui – 50 gr
Cosulet cu Vinete si Ceapa rosie – 50 gr
Muschi File – 50 gr
Salam de Sibiu – 50 gr
Mix de Masline
Butoias de Castravete cu Branza – 50 gr

PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon

MANCARE TRADITIONALA
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g

FEL PRINCIPAL
Piept de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba-rosie 150 g/150 g
Tarta cu ciuperci si mozzarela

TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort

PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala Bucovina, apa tonica
Espresso cu si fara cofeina Lavazza Cremoso
Ceai cald Demmers

PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Johnnie Walker Red Label, Ballantine`s
Vodka Absolut, Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Campari Orange, Gin Tonic, Cuba Libre
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Vin Alb Sarica Aniversarium cupaj (Sauvignon, Riesling,Chardonnay si Aligote) 0,75l
Vin Roze Sarica Aniversarium cupaj (Syrah si Cabernet Sauvignon ) 0,75l
Vin Rosu Sarica Aniversarium cupaj (Cabernet Sauvignon si Merlot) 0,75l
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumos

PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu cu petale trandafiri, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie miri si nasi decorate in culorile salii, frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata

DECOR MESE INVITATI
Fete masa, huse scaun, esarfe, servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport: un aranjament/masa

ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu aspect deosebit, aranjament floral
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari

ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten

ALTE FACILITATI
– Nu se percepe taxa ospatari
– Degustare
– BUCATARIE PROPRIE
– CAMERA MIREASA

TVA inclus

Vezi mai multe meniuri de nunta >>>>

MENIURI DE BOTEZ

Salon MARBLE – 49 euro
Salon Regal, Venetian, Templul lui Dionysos – 54 euro

NU SE PLATESC TAXE DE OSPATARI

CAMERA BEBELUS

PRIMIRE
Piscoturi si vin spumos, aranjamente de fructe proaspete de sezon, maxi mix si alune

GUSTARE
Frigaruie cu Rosii cherry Mozzarela 50 gr
Grisina Infasurata cu Jambon 50 gr
Salata de Telina cu Pui 50 gr
Tortilia cu Salam si Crema de Branza 50 gr
Vol-a-Vent cu Sunca si Cascaval 50 gr
Chiftelute de pui 50 gr
Cosulet cu vinete si ceapa rosie 50 gr
Muschi file 50 gr
Salam de Sibiu 50 gr
Mix de Masline

PESTE
File de pastrav la cuptor 150 g
Legume julienne sote 200 g, sos butter lemon
sau
TRADITIONAL
Sarmalute romanesti in foi de varza 5 buc/20g, mamaliguta, smantana si ardei iute 100/50 g

FEL PRINCIPAL
Pulpa de pui, ceafa de porc, carnacior melc, 120 g/120 g/ 50 g, cartofi condimentati, salata de varza alba – rosie 150 g/150 g

TORT
Tort invelit in martipan 100 g
Artificii pentru tort

PACHET SOFT DRINKS OPEN BAR
Pepsi, Mirinda
Prigat mere rosii, de portocale
Apa plata, apa minerala
Ceai cald Demmers
Cafea Lavazza
PACHET BAUTURI ALCOOLICE OPEN BAR
Whisky J&B, Johnnie Walker Red Label, Ballantine` s
Vodka Smirnoff
Gin Gordon’s
Cinzano alb si rosu
Campari
Tequila Jose Cuervo Especial
Rom Pampero
Crema whisky Carolans
Vin Alb Sarica Aniversarium cupaj (Sauvignon, Riesling,Chardonnay si Aligote) 0,75l
Vin Roze Sarica Aniversarium cupaj (Syrah si Cabernet Sauvignon ) 0,75l
Vin Rosu Sarica Aniversarium cupaj (Cabernet Sauvignon si Merlot) 0,75l
Bere la sticla de 330 ml
Vin spumant Millenium

PACHET DECORATIUNI SI ARANJAMENTE FLORALE
Intrare: covor rosu, stalpisori cu tul si aranjament floral
Masa primire: fata de masa si juponaj, pahare sampanie parinti si nasi decorate in culorile salii
Frapiera pentru prezentarea sticlelor de sampanie la gheata

DECOR MESE INVITATI
Fete masa , Huse scaun , Esarfe , Servete (diverse materiale si culori)
Oglinda rotunda
Aranjament floral cu suport (un aranjament/masa)
Buchete baloane

ARANJAMENT MASA PREZIDIU
Juponaj, lumini, drapaj si funde, masa de prezidiu cu o forma deosebita, perdea lumini in spatele prezidiului
Oglinzi rotunde, sfesnice cu lumanari, casuta dar, suporti lumanari

ARANJAMENT MASA TORT
Fata de masa si juponaj, cutit si paleta decorate in culorile salii – prezentate la taierea tortului pe o pernuta de saten

Decorul salii este stabilit pentru un numar de 10 persoane/ masa
In cazul in care se doreste un numar mai mic de persoane la masa, se va suporta diferenta de mese suplimentara si serviciul de ospatari

ALTE FACILITATI
– NU SE PERCEPE TAXA DE OSPATARI
– Degustare
– bucatarie proprie

Conținut acordeon