Inchide fereastra

cere oferta evenimente
de la toate locatiile CLICK AICI
ConectareInscrie locatieContact

Crystal Palace BallroomsCrystal Palace BallroomsCrystal Palace BallroomsCrystal Palace Ballrooms
☎  Contactati prin telefon

➤  Localizare
Str. Calea Rahovei, Nr. 198A (Unirii)
Bucuresti, Romania
✎  Site, FaceBook, etc.
Click pentru informatii

✉  Contact prin e-mail
Folositi acest formular pentru a cere mai multe detalii despre oferte, meniuri sau pentru a contacta aceasta locatie

Crystal Palace Ballrooms

Situate in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, saloanele de evenimente Crystal Palace Ballrooms sunt extrem de elegante, atent si rafinat decorate.

Dotarile si echipamentele de ultima generatie garanteaza organizarea excelenta a oricarui tip de eveniment, de la cele de anvergura (cum ar fi intalniri la un inalt nivel politic), pana la organizare intalniri de afaceri, organizare seminarii, organizare conferinte, organizare traininguri, organizare petreceri private, organizare prezentari de moda, lansari de produse sau, chiar, lansari de carte.

Consilierii nostri vor fi in masura sa va customizeze cerintele, sa va faca propuneri personalizate care sa atinga exigentele de comfort ale evenimentului dumneavoastra, tinand bineinteles cont de bugetul alocat.

Receptiile sau mesele de gala minutios pregatite raman elementul distinctiv in organizare de nunti marca Crystal Palace Ballrooms, organizare de botezuri marca Crystal Palace Ballrooms si organizare de aniversari marca Crystal Palace Ballrooms. Acesta este punctul forte al saloanelor de evenimente Crystal Palace Ballrooms in materie de eleganta si rafinament.

Prin capacitatea diferita a salilor, acestea pot acomoda evenimente de la 100 pana la 1000 de persoane, avand asigurate inclusiv servicii parcare cu o capacitate de 200 locuri.


Club Cafena Bar Pub Bucuresti