Inchide fereastra

cere oferta evenimente
de la toate locatiile CLICK AICI
ConectareInscrie locatieContact

Andy Park Ballroom
☎  Contactati prin telefon

➤  Localizare
Str. Oltenitei, Nr. 13-15 (Berceni)
Bucuresti, Romania
✎  Site, FaceBook, etc.
Click pentru informatii

✉  Contact prin e-mail
Folositi acest formular pentru a cere mai multe detalii despre oferte, meniuri sau pentru a contacta aceasta locatie

Andy Park Ballroom

Andy Park Ballroom este situat in parcul Tineretului, Oraselul Copiilor!

Andy Park Ballroom va pune la dispozitie locatia perfecta pentru orice tip de eveniment, fie ca estevorba de nunta, botez, cununie, aniversare, reuniune sau petrecere corporate/privata.

Situat in Oraselul Copiilor, inconjurat de verdele care impanzeste intreaga suprafata, salonul Andy Park Ballroom dispune de o capacitate de 125 locuri si de o terasa cocheta, reprezentand alegerea ideala in materie de eleganta, stil, rafinament pentru a crea un eveniment unic, organizat pana in cele mai mici detalii.

Salonul elegant cu accente exclusiviste, personalul de servire inalt calificat si profesionalismul echipei noastre, va stau la dispozitie in fiecare moment pentru a
va ajuta sa creati cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

Prin pozitionarea perfecta, gustul ireprosabil al preparatelor si serviciile noastre desavarsite, Andy Park Ballroom raspunde celor mai exigente pretentii pentru organizarea unor evenimente exclusiviste.

Iti punem la dispozitie intimitatea salonului nostru situat la etaj, decorarea acestuia la libera dumneavoastra alegere, posibilitatea contractarii pachetelor la cheie (DJ, servicii foto si video profesionale, lasere, sonorizare, fum, gheata carbonica, candy bar, aranjamente sala.

Seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul descriu cel mai bine echipa Andy Park Ballroom.Va asteptam cu drag!


Club Cafena Bar Pub Bucuresti